Gå til hovedindhold

Finalen til Science i Forum

Deltagerbillede projekt Matte Solceller - Foto: Sanne Vils Axelsen © Astra

Årets Unge Forskere Junior 2017, Anne Vase Olsen og Emma Wu Hong Gjaldbæk Køhler, Skt. Josefs Skole

For 5. år i træk slutter Unge Forskere med et brag, når Science i Forum danner rammen om den store finale. 

Science i Forum danner rammerne om finalen for Unge Forskere 2018 og strækker sig over tre dage fra d. 22.-24. april. 

Med over 9.000 besøgende er Science i Forum Danmarks største science- og teknologimesse. Her præsenterer finalisterne de 100 finaleprojekter for både publikum, besøgende skoleklasser og naturligvis Unge Forskeres fagjury.

Finalen afsluttes med en præmieceremoni, hvor alle vinderne kåres og protektor for Unge Forskere H.K.H. Prins Joachim står for præmieoverrækkelsen.

En oplevelse ud over det sædvanlige

For dem, der går hele vejen, venter der en kæmpe oplevelse. Finaledeltagere (og deres lærere, hvis det er elever i grundskolen) får tre dage med alt betalt. Udover hotel og lækker mad er der en masse faglige input, udfordringer og sociale aktiviteter. 

Mens der afholdes juryrunder, er der også et spændende parallelprogram for lærerne, hvor der er mulighed for at deltage i workshops og at netværke med andre engagerede naturfagslærere. 

Der er åbent hus for alle, og det er ganske gratis

Tidligere Unge Forskere vinder Jacob Aagaard fortæller om arbejdet på Cern. Science i Forum 2017

Det er ikke nødvendigt at have et projekt med i konkurrencen for at være med til finalen. Science i Forum er for alle og det er et godt sted at blive inspireret. Går du og overvejer, om Unge Forskere er noget for dig og dine elever, kan du møde andre lærere og elever, der brænder for naturvidenskab. Invitér klassen, familie eller andre scienceinteresserede med! 

Læs mere på scienceiforum.dk, hvor du også har muligheden for at tilmelde din klasse til et uforglemmeligt besøg.