Gå til hovedindhold

Praktisk info

Der er gratis adgang til Science i Forum og dørene er åbne:
Søndag den 22. april kl. 14.00 - 18.00
Mandag den 23. april kl. 09.00 - 13.00
Tirsdag den 24. april kl. 09.00 - 11.30

OBS: Mandag og tirsdag skal grupper på over 10 personer tilmeldes. Tilmeld din klasse her. 


Adresse
Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg


Mad og drikke
Du kan købe sandwich og drikkevarer i en cafe midt i udstillingsområdet. I et hjørne af udstllingshallen er der indrettet et madpakkeområde, hvor du kan spise medbragt mad og drikke.


Garderobe
Der er gratis bemandet garderobe i hele åbningstiden.

 

Parkering

På alle offentlige veje på Frederiksberg er det gratis at parkere de første 2 timer. Dernæst er der timebetaling med 10, 15 og 20 kroner for henholdsvis første, anden og tredje time. Max 70 kroner om dagen. 

Du kan betale på følgende måder:

  • Automaten tæt på Forum (overfor kirken). Brug bilens registreringsnummer ved betaling.
  • EasyPark App’en kan bruges med områdenummer 2000.
  • Bestil via Frederiksberg Kommunes hjemmeside


Dagslicens
Du kan også købe 1-dags licens elektronisk via selvbetjeningsløsningen 'Bestil p-licens', eller hos Easypark med din mobiltelefon på telefon 7022 1245, send en sms ”APP” til 1411 eller gå ind på www.easypark.dk. Ønsker du en aftale med ParkMan, kan du få nærmere oplysninger på www.parkmanworld.com. Ønsker du en aftale med ParkPark, kan du ringe 7230 0200, send en sms ”ParkPark” eller gå ind på www.parkpark.dk.

OBS - vær opmærksom på om du parkerer i København eller Frederiksbergs kommune, da kommunegrænsen løber ved Rosenørns Allé. Se kort over P-zone og offentlige handicappladser her.

P-hus
På hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden ligger Det Grønne P-hus med parkering for kr. 11,- pr. time. P-huset ligger få hundrede meter fra Forum og har åbent alle ugens dage. Se mere på her.