Science EXPO 2023
 • Science EXPO

Science EXPO

Science EXPO: Unge Forskere finale og stort science-event

D. 21. - 23. april 2024

Som en fast del af Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere, kulminerer deltagernes hårde arbejde i et storslået finalearrangement, som finder sted ved Science EXPO. 

Science EXPO er en gratis naturvidenskabelig udstilling, særligt målrettet elever i grundskolen og på ungdomsuddannelser, men alle er velkomne. 

Til Science EXPO står elever fra grundskolen og ungdomsuddannelser klar til at vise de projekter frem, som har fået dem hele vejen til den tre dage lange finale i:

Forum i København. Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg

Desuden vil en bred vifte af udstillere vise, hvad der rører sig inden for naturvidenskab og teknologi, formidlet på en måde, der gør naturvidenskab og teknologi nærværende, inspirerende og relevant.

astra girl

Tilmelding

Husk, at alle skal tilmeldes. 

I løbet af foråret vil vi løbende løfte sløret for mere information om udstillere, sceneshows og praktisk info. Efter semifinalerne i marts vil du også kunne læse om de Unge Forskere-finalister, du kan møde til Science EXPO. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du ikke går glip af Danmarks vildeste science-event!

astra girl

Kom til Åbent Hus

Der er åbent for alle interesserede, og der er gratis adgang. For alle er tilmelding dog nødvendig, så vi kan sikre, at alle vores gæster, udstillere og finalister får en god oplevelse.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til Science EXPO  d. 21. - 23. april 2024.

 • Søndag d. 21. april 2024
  Åbent Hus fra kl. 14.00 - 18.00 
 • Mandag d. 22. april 2024
  Åbent Hus fra kl. 9.00 - 13.00 
 • Tirsdag d. 23. april 2024
  Åbent Hus fra kl. 9.00 - 12.30

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder. 

 • Science EXPO
Skip to content