Oplev Science EXPO

Inspirerende og fascinerende oplevelser

Til finalen i Unge Forskere, Science EXPO, bobler energien og nysgerrigheden frem i de mange besøgende. Her vil de mange udstillere på naturvidenskabeligvis med passion, indlevelse, vise og forklare deres felt indenfor naturvidenskab og teknologi.

Besøg os:

Søndag d. 24. april 2022 - Åbent Hus fra kl. 14.00 - 18.00
Mandag d. 25. april 2022 - Åbent Hus fra kl. 9.00 - 13.00
Tirsdag d. 26. april 2022 - Åbent Hus fra kl. 9.00 - 13.00

Husk at tilmelde jer! Alle skal tilmelde sig, det er gratis, på den måde kan vi sørge for at der er plads til alle.

astra girl

Hands-on udstillere fra hele landet

Udstillingen er hands-on, aktuel og lærerig. Alle udstillere og sceneshows repræsenterer aktuel forskning og viden i en virkelighedsnær kontekst og på en måde, der understøtter børn og unges naturvidenskabelige dannelse og pirrer deres nysgerrighed for naturvidenskab og teknologi.

Fantastiske sceneshows

På scenen vil der være fænomenale sceneshows, som helt sikkert både kan begejstre, overraske og udfordre elever i alle aldre. 

Mød finalisterne i dette års Unge Forskere

Du kan møde finalisterne på deres stande til Science EXPO. Her vil finalisterne præsentere dig for de projekter, de har forsket i for at nå til finalen i Unge Forskere. Projekterne er opdelt i Life Science, Physical Science og Technology, men alle med det naturvidenskabelige i fokus.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.