Unge Forskere 2023 finalister Science EXPO

Finalist

 
 
 
 
 
 
 
 

Vask og tør, Just in Time!

Pavan undersøger, hvad der er den hurtigste, mest effektive og klimavenlige måde at tørre tøj på. Han vil finde en løsning, der både sparrer penge og hjælper klimaet.

Deltagere: Pavan Venkatraman

 
 
 
 
 
1. præmie i Physical Science Junior

Motivering for placering i konkurrencen:

For samlet vinder

Den samlede vinder i årets unge forskere er valgt af en enig Grand jury. Vinderens proces lod sig udvikle og inspirere af erfaringer og resultater, fra et omfattende undersøgelsesarbejde. Et arbejde der opfyldte den naturvidenskabelige metode til punkt og prikke, igennem variabel kontrol, udvikling, teknologi forståelse og aktualitet. Juryen var ikke i tvivl om projektets relevans og var derfor ikke i tvivl om hvem der skal stå her som vinder.

For kategorien Physical Science

Vinderen viser en meget systematisk og grundig tilgang til den naturvidenskabelige metode. Det er et projekt der har gennemgået en stor udvikling gennem begge runder. Det viser at deltageren har den store forståelse og overblik over sit eget projekt og derfor kan bruge råd og vejledning aktivt. Deltageren har samlet set lavet et meget imponerende projekt, hvor der både er blevet bygget, kodet og udviklet egne redskaber til undersøgelsen i projektet. En enig jury har derfor valgt dette projekt som den overbevisende vinder.

 
 
  • Vask og tør, Just in Time!
Skip to content