Gå til hovedindhold

Jury-tilmelding

Vil du være en del af Unge Forskere store fagjury? 

Juryen, som hvert år bedømmer projekterne i Unge Forskere, består af næsten 200 frivillige jurymedlemmer fra hele landet. 

Juryen er bredt sammensat af topforskere, iværksættere, erhvervsfolk, gymnasielærere og grundskolelærere, som dækker alle de naturvidenskabelige og teknologiske fag. På den måde kan vi sikre, at juryen har de bedst mulige forudsætninger for at kunne vurdere deltagernes præstationer i forhold til alder og klassetrin. 

Hvis du har lyst til at være en del af Unge Forskeres jury, har du mulighed for at tilmelde dig her. Udfyld den nedenstående tilmelding og vi vender tilbage til dig med mere info om forløbet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende juryarbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på jury@ungeforskere.dk.

Tre slags jury

Som forjury er du med til at udvælge hvilke projekter, der går videre til semifinalen. Du skal inden for en given periode i starten af marts (4 dage henover en weekend) kunne afse ca. 7 timer til at bedømme projekter. Bedømmelsen foregår online, så du styrer selv hvor og hvornår du vil gøre det, inden for den givne periode.

Som semifinalejury skal du udover selve dagen for semifianlen, afsætte 3-5 timer til læsningen af deltagernes projekter.

Som finalejury skal du udover selve dagen for finalen, afsætter 3-5 timer til læsning af deltagernes projekter. Som finalejury er man automatisk også en del af forjuryen.

For at minimere bias i bedømmelsen, bruger vi som udgangspunkt ikke samme jurymedlemmer ved semifinaler og finale. Hvis du kun skal tilmeldes i én jurygruppe, bedes du sende en mail til jury@ungeforskere.dk
f.eks. prof., CEO, Ph.d., osv)
(primær arbejdsplads)
Væg den overordnede kategori af projekter du vil kunne bedømme, og uddyb hvilke områder du har bedst indsigt i nedenfor.
En beskrivelse af dine kompetencer, erfaringer og daglige opgaver. Beskrivelsen bruges ved fordelingen af projekter.
En kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og dit arbejde/interesser(max 150 ord). Bruges til vores juryoversigt på ungeforskere.dk
Upload et billede af dig selv - vises på ungeforskere.dk
Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png