Christian Dissing Schiøtt Andersen

Christian Dissing Schiøtt Andersen

Jeg er uddannet fysiker fra Københavns Universitet med speciale i kvantefysik. Siden jeg blev færdig, har jeg arbejdet på HTX Roskilde, hvor jeg underviser i fagene matematik og fysik.

Peter Hecquet

Jeg har undervist i matematik og fysik/kemi i overbygningen i mange år og været skoleleder på en lille friskole i mange år. Er desuden tilsynsførende på mange friskoler og formand for bestyrelsen på efterskolen Epos.

Silke Groth

Underviser alle naturfag i udskolingen og fører til eksamen i fællesfaglig naturfagsprøve. Hovedfokus er altid på klima og bæredygtighed.

Jan Mellergaard Frederiksen

Jeg er læreruddannet med en diplom i ledelse. Linjefag fra lærerseminariet er musik, idræt og fysik/kemi.

Gitte Femhøj Jensen

Jeg er naturfagsvejleder og NTS-koordinator i Thisted Kommune. Jeg er uddannet lærer og underviser på Østre Skole, hvor jeg har arbejdet med Einstein – linjen.

Steen Petersen

Underviser i fysik/kemi, geografi, biologi og matematik i grundskolen.

Alexander Andersen

Jeg har færdiggjort HTX uddannelsen, på biotekologi-linjen. Derfor har jeg stor forståelse inden for især biologien, så vel som matematik, samt fysik og kemi. Jeg interesserer mig samtidig meget for geografi og astronomi, som jeg efterhånden har skrevet et par projekter om.

Sabrina Raun Zarlang

Jeg har en bachelor i biologi og arbejdede i min afsluttende bachelor opgave med habitat suitability modelling i forbindelse med rødlig perlemorsommerfugl. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med min kandidat i biologi med specialisering i økologi. Derudover har jeg siden 2021 arbejdet som underviser og formidler på Den Blå Planet.

David Nørgaard Essenbæk

David Nørgaard Essenbæk

Jeg læser molekylær biomedicin. Vandt 2. pladsen i physical science i Unge forskere 2019 og guld til CASTIC 2019. Vandt guld i Lundbecks drughunter 2019. Guld i iGEM 2020; har herefter været supervisor for KUs iGEM hold, der vandt den store pris i 2022.

  • Junior
Skip to content