Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Mød Unge Forskere

Lærerworkshop om talent - Science i Forum 2017 - Foto: Suong Christensen © Astra

Workshops, oplæg, ambassadører og åbent hus

Vi har flere forskellige tilbud til dig afhængig af, om du er en nysgerrig nytilkommen eller en erfaren entusiast. Siden opdateres løbende, så hold øje med nye tilbud til dig og dine kollegaer!

Husk at du kan møde Unge Forskere i hele landet - og vi kan også komme ud til dig!

 

Vil du have inspiration til at komme i gang med Unge Forskere? Få besøg af en lærerambassadør.

Vores lærerambassadører har stor erfaring med at arbejde med Unge Forskere og kan give dig sparring, råd og vejledning. Vi har ambassadører i hele landet, og de kommer ud til dig kvit og frit! Saml gerne dit fagteam, talentteam eller et Unge Forskere-team, så du har nogen at videndele og sparre med løbende. Du kan også samle et team på tværs af skoler.

Send en mail til info@ungeforskere.dk med ønsker om tid, sted, fag og ønsker til input.

 

Er dine elever klar til en udfording? Så få en ung forsker på besøg!

Unge Forskere er ikke kun for klassens mest talentfulde, men for alle elever med en god ide. Skal dine elever i gang med et spændende, naturvidenskabeligt projekt, eller har de allerede lavet et, så er Unge Forskere en oplagt mulighed for at få deres ideer og opfindelser ud i virkeligheden. Få en af vores tidligere deltagere på besøg, hvor de kan fortælle dine elever om konkurrencen, arbejdet og de store oplevelser.

Skriv en mail til info@ungeforskere.dk med ønsker om tid, sted, fag og en kort beskrivelse af jeres arrangement.

 

Unge Forskere-oplæg til "Naturfagene ud af boksen" 5. september 2017

Mød en erfaren Unge Forskere-lærer, som vil fortælle om sin best practice, når Unge Forskere holder oplæg d.5. september til Inseros årlige lærerkonference. Læs mere og se programmet her.

 

Mød Unge Forskere på Big Bang-konferencen 5.-6. april 2018

Vi afholder workshop om Unge Forskeres nye undervisningsmateriale. Hold øje med programmet og læs mere om konferencen her!

 

Kom til åbent hus og mød de unge forskere 18.-23. marts og 22.-24. april 2018

Vi slår dørene op for besøgende til semifinalerne og til finalen i Forum. Mød de over 200 unge talenter fra grundskoler og gymnasier i hele landet, der dyster om at blive Årets unge forsker, og hør dem fortælle om deres projekter. Du er velkommen til at tage din kollega eller klasse med og det er ganske gratis.