Gå til hovedindhold

Mød Unge Forskere

Lærerworkshop om talent - Science i Forum 2017 - Foto: Suong Christensen © Astra

Workshops, oplæg, ambassadører og åbent hus

Vi har flere forskellige tilbud til dig afhængig af, om du er en nysgerrig nytilkommen eller en erfaren entusiast. Siden opdateres løbende, så hold øje med nye tilbud til dig og dine kollegaer!

Husk at du kan møde Unge Forskere i hele landet - og vi kan også komme ud til dig!

 

Vil du have inspiration til at komme i gang med Unge Forskere? Få besøg af en lærerambassadør.

Vores lærerambassadører har stor erfaring med at arbejde med Unge Forskere og kan give dig sparring, råd og vejledning. Vi har ambassadører i hele landet, og de kommer ud til dig kvit og frit! Saml gerne dit naturfagsteam, eller et Unge Forskere-lærerteam, så du har nogen at videndele og sparre med løbende. Du kan også samle et team på tværs af skoler.

Send en mail til info@ungeforskere.dk med ønsker om tid, sted, ønsker til input og evt. antal lærere.

 

Kom til åbent hus og mød de unge forskere ved semifinalerne 20.-25. marts og finalen 28.-30. april 2019

Vi slår dørene op for besøgende til semifinalerne og til finalen i Unge Forskere. Mød de over 200 unge talenter fra grundskoler og gymnasier i hele landet, der dyster om at blive Årets unge forsker, og hør dem fortælle om deres projekter. Du er velkommen til at tage din kollega eller klasse med og det er ganske gratis.

 

Mød Unge Forskere på Big Bang-konferencen 2.-3. april 2018

Vi afholder workshop om hvordan du kan bruge Unge Forskere som et led i din undervisning. Hold øje med programmet og læs mere om konferencen her!