Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Mød Unge Forskere

Lærerworkshop til Unge Forskere - Unge Forskere 2018 -  ©Astra - Foto: Sanne Vils Axelsen

Har du brug for et ekstra skub for at komme i gang med Unge Forskere? Herunder finder du en række tilbud, der gør det lettere at komme i gang.

Vi har flere forskellige tilbud til dig afhængig af, om du er en nysgerrig nytilkommen eller en erfaren entusiast. Siden opdateres løbende, så hold øje med nye tilbud til dig og dine kollegaer!

Husk at du kan møde Unge Forskere i hele landet - og vi kan også komme ud til dig!

Få besøg af en lærerambassadør

Vores lærerambassadører har stor erfaring med at arbejde med Unge Forskere og kan give dig sparring, råd og vejledning. Vi har ambassadører i hele landet, og de kommer ud til dig kvit og frit! Saml gerne dit fagteam, talentteam eller et Unge Forskere-team, så du har nogen at videndele og sparre med løbende. Du kan også samle et team på tværs af skoler.

Send en mail til info@ungeforskere.dk med ønsker om tid, sted, fag og ønsker til input.

Få en ung forsker på besøg

Unge Forskere er ikke kun for klassens mest talentfulde, men for alle elever med en god ide. Skal dine elever i gang med et spændende, naturvidenskabeligt projekt, eller har de allerede lavet et, så er Unge Forskere en oplagt mulighed for at få deres ideer og opfindelser ud i virkeligheden. Få en af vores tidligere deltagere på besøg, hvor de kan fortælle dine elever om konkurrencen, arbejdet og de store oplevelser.

Skriv en mail til info@ungeforskere.dk med ønsker om tid, sted, fag og en kort beskrivelse af jeres arrangement.

Big Bang 2021

På Big Bang-konferencen har du hvert år mulighed for at lære mere om Unge Forskere. Big Bang er Danmarks største konference for alle inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt og afholdes 24.-25. marts i Odense Congress Center. 

Læs mere om Big Bang-konferencen 2021.

Unge Forskere-lærerkursus for grundskolelærere 

Er du grundskolelærer, og vil du vide mere om Unge Forskere? Hvert år afholder vi lærerkurser på vores semifinaler i uge 10, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan bruge Unge Forskere som en del af undervisningen. Her har du også muligheden for at opleve semifinalen, mens den er i gang og blive inspireret af semifinalisternes projekter.

Hold øje her på siden - vi skriver når tilmelding til grundskolelærerkuset åbnere.