Gå til hovedindhold

Besøg Science EXPO

Kom med til et brag af en fest, når Science EXPO danner rammen om finalen i Danmarks største naturvidenskabelige konkurrence, Unge Forskere 2019, i Bella Center Copenhagen. 

Science EXPO er Danmarks største science- og teknologimesse, og mere end 7.500 besøgende lægger vejen forbi, for at høre om finalisternes projekter. 

Forskellige virksomheder, museer, universiteter og organisationer står klar til at præsentere state of the art inden for teknologi, natur og miljø. Samtidig kommer det til at buldre og brage fra den store scene, når science-entusiaster eksperimenterer, dissekerer og fascinerer med videnskabsfortællinger og show. 

Der er åbent hus for alle, og det er gratis 
Startskuddet lyder søndag d. 28. april, hvor alle kan gå på opdagelse blandt de mange finaledeltageres projekter og de spændende science-tilbud. Mandag og tirsdag er der åbent i den normale skoletid, så du, dine kolleger og jeres elever kan komme forbi Science EXPO.

Tid og sted
Hvor: Bella Center i København
Åbninstider: 
Søndag den 28. april kl. 14.00-18.00
Mandag den 29. april kl. 9.00-13.00
Tirsdag den 30. april kl. 9.00-13.00
For hvem: Science EXPO er for alle grundskoler og ungdomsuddannelser. Det er gratis, men du skal tilmelde dig, så tager du din klasse med til Science EXPO, så tilmeld dig her.

Særarrangement for gymnasieelever
Kom ud af klasselokalet, og få en lærerig dag med spændende, relevante oplæg, når vi mandag d. 29. april åbner dørene til et særarrangement for gymnasier til Science EXPO. Oplæggene er målrettet elever i 1. og 2. g og kræver tilmelding

Du kan finde praktisk info, læse mere om sceneshowsaktiviteter og gå på opdagelse i programmet, når vi nærmer os.