Gå til hovedindhold

Besøg Science EXPO

Kom med til et brag af en fest, når Science EXPO danner rammen om finalen i Danmarks største naturvidenskabelige konkurrence Unge Forskere i Lokomotivværkstedet i København. 

Science EXPO er Danmarks største science- og teknologimesse, hvor mere end 7.500 besøgende lægger vejen forbi for at høre om finalisternes projekter. 

Forskellige virksomheder, museer, universiteter og organisationer står klar til at præsentere state of the art inden for teknologi, natur og miljø. Samtidig kommer det til at buldre og brage fra den store scene, når science-entusiaster eksperimenterer, dissekerer og fascinerer med videnskabsfortællinger og shows. 

Der er åbent hus for alle, og det er gratis! 
Startskuddet lyder søndag d. 19. april, hvor alle kan gå på opdagelse blandt de mange finaledeltageres projekter og de spændende science-tilbud. Mandag og tirsdag er der åbent i den normale skoletid, så du, dine kolleger og jeres elever kan komme forbi Science EXPO.

Tid og sted
Hvor: Lokomotivværkstedet, Otto Bussesvej 5A, 2450 København SV.

Åbningstider: 
Søndag den 19. april kl. 14.00-18.00
Mandag den 20. april kl. 9.00-13.00
Tirsdag den 21. april kl. 9.00-13.00

For hvem: Science EXPO er for alle grundskoler, ungdomsuddannelser og ja, hele familien! Det er gratis, men du skal tilmelde dig, hvis dig og din klasse skal med til Science EXPO. Tilmeld jer her.

Du kan finde praktisk info, læse mere om sceneshowsaktiviteter og gå på opdagelse i programmet, når vi nærmer os.