Gå til hovedindhold

Kom til lærerkursus 2019

Unge Forskere lærer-workshop - Unge Forskere 2018 - Foto: Sanne Vils Axelsen

Meld dig til Unge Forskeres lærerkursus 2019, og få gode idéer til, hvordan du bruger konkurrencen aktivt i din undervisning. Det er gratis at være med. 

Med Unge Forskere Junior kan du give dine elever i 0.-10. klasse mulighed for at arbejde med den naturvidenskabelige arbejdsmetode. På lærerkuset vil du blive introduceret til alt det praktiske, du skal vide omkring Unge Forskere, og du vil få gode råd til, hvordan du kan inddrage konkurrencen i din daglige undervisning. 

Kurset gratis og er for dig, der er lærer i grundskolen, og efter kurset vil du være du godt klædt på til at bruge Unge Forskere hele skoleåret. Kurset varer en dag og finder sted i forbindelse med Unge Forskeres semifinaler fem forskellige steder i landet. Her får du mulighed for at tale med de elever, der deltager i Unge Forskere, se eksempler på indsendte projekter, blive klogere på deres konkrete fremgangsmåder og ikke mindst få en smagsprøve på stemningen og spændingen inden offentliggørelsen af de projekter, der går videre til finalen. 

Jeg oplever det her som noget af det bedste naturfagsundervisning, der findes.

Ole Grevald, Årets Lærer 2016

Kurset veksler mellem praktisk information og dialogbaseret sparring med lærerkollegaer såvel som erfarne Unge Forskere-lærere, der deler ud af deres tips og tricks. Du får også mulighed for at tage en mappe med hjem med et væld af spændende, brugbare materialer, så du er klar til at gå i gang. 

Tidsplan for lærerkurser:

Vælg det tid og sted, der passer dig. Alle dagene er 9.45 - 16.00.

 • Onsdag d. 20. marts 2019
  Region Syd, Universe i Nordborg, Als

 • Torsdag d. 21. marts 2019
  Region Midt, Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro

 • Fredag d. 22. marts 2019
  Region Nord, Aalborghus Gymnasium

 • Søndag d. 24. marts 2019
  Region Sjælland, ScienceTalenter på Mærsk McKinney Møller Videncenter i Sorø

 • Mandag d. 25. marts 2019
  Region Hovedstaden, Tycho Brahe Planetariet i København

For mere information om kurset kan du kontakte Ea Eskildsen på ee@astra.dk. 

Tilmeld dig kurset her.