Gå til hovedindhold

Ny challenge til Unge Forskere 2019

Stockholm Junior Water Prize 2018 - Foto: SIWI Jonas Borg

Vi kan nu løfte sløret for en ny challenge til Unge Forskere 2019, Stockholm Junior Water Prize Denmark, som uddeles af Poul Due Jensens Fond i samarbejde med DTU Miljø og Naturvidenskabernes Hus.

Handler dit senior-projekt om vand og bæredygtighed? Så kan du komme til at repræsentere Danmark til Stockholm Junior Water Prize under World Water Week.

For at vinde denne challenge, skal dit projekt handle om vand og bæredygtighed. Det skal gavne miljøet eller have social, teknologisk eller videnskabelig betydning - og det kan spænde fra det lokale til det globale. Vinderen vil frem mod den internationale konkurrence i Stockholm få sparring og vejledning fra DTU Miljø.

Under den internationale finale i Stockholm deltager vinderen i den globale konference med en række aktiviteter, der blandt andet omfatter mødet med forskellige researchere, politikere og medier. Der er sociale, faglige og kulturelle events, møde med den internationale jury, en tour i Stockholm samt en præmieceremoni med tilhørende award-middag.

 

Vinderen af challengen vil få rig mulighed for at møde andre science-interesserede unge fra 30 forskellige lande, der også interesserer sig for at skabe bæredygtige løsninger med vand.
De internationale deltagere til Stockholm Junior Water Prize kan vinde Diplomas of Exellence og en check på 3.000 USD. 

For at få mulighed for at vinde sponsorpræmien til Unge Forskere 2019 skal du have tilmeldt dit projekt senest 27. februar

Læs mere om Stockholm Junior Water Prize her.