Gå til hovedindhold

Science EXPO flytter til Lokomotivværkstedet

Gæster til Science EXPO - Unge Forskere 2019 - ©Astra - Foto: Sanne Vils Axelsen

Fra den 19.-21. april 2020 danner det gamle lokomotivværksted, der i dag er et konferencecenter, rammen om Science EXPO 2020.

Efter at have været rundt omkring i København, så rykker 2020-udgaven af Science EXPO tættere på centrum i byen. Science EXPOs nye hjem er Lokomotivværkstedet ved Dybbølsbro i Sydhavnen.

- Vi ser frem til at komme tættere på byen, og vi håber, at vores gæster og finaledeltagere kommer til at føle sig godt tilpas i de unikke, rå og stilrene rammer, der giver de besøgende en anderledes oplevelse, siger programleder for Unge Forskere, Katrine Bruhn Holck.

Det mere end 100 år gamle lokomotivværksted byder, med sin imponerende arkitektur, gæsterne velkomne til en uforglemmelig oplevelse, hvor man kan opleve vilde sceneshows, fantastiske udstillere og Danmarks skarpeste unge talenter, når det kommer til naturvidenskab.

Ifølge programlederen, så kan finaledeltagerne og de besøgende glæde sig til et stærkt program til Unge Forskere-finalen til Science EXPO i 2020.

- Du kan opleve en masse spændende virksomheder, museer og organisationer, der fylder Science EXPO med det nyeste inden for science, fortæller Katrine.

Du kan også være med – både som tilskuer eller deltager

Science EXPO er også åben for alle grundskoler og ungdomsuddannelser, der har lyst til at opleve spændende videnskab og teknologi. Det er gratis, men klassen skal tilmeldes. Tilmeld din klasse her. 

Hvis du hellere ønsker at tage springet ud i videnskabens verdenen, så har du stadig mulighed for at tilmelde dig til konkurrencen – Unge Forskere – frem til d. 26. februar 2020. Tilmelding foregår elektronisk her - det er hurtigt og nemt. Find en tidsplan for Unge Forskere-konkurrencen her.

Der er gratis adgang til Science EXPO, og vi holder åbent således:

Søndag den 19. april kl. 14.00-18.00
Mandag den 20. april kl. 9.00-13.00
Tirsdag den 21. april kl. 9.00-13.00

Følg med i, hvad der sker

Du kan følge med i, hvad der sker til Science EXPO på Unge Forskeres Facebook og Instagram

Læs mere om Science EXPO på https://ungeforskere.dk/scienceexpo