Gå til hovedindhold

Semifinalerne 2020 er klar

Semifinale Bjerringbro - Unge Forskere 2019

Vi kan nu løfte slørret for semifinaledatoerne i marts 2020. Til hver semifinale står 40 semifinalister klar til at fortælle om deres projekter, og til flere af semifinalerne vil det være muligt at komme og møde årets deltagere. 

Unge Forskere konkurrencen skydes for alvor i gang, når dørerne åbner til de fem semifinaler. Her skal deltagerne for første stå ansigt til ansigt med fagjuryen og præsentere deres projekter. Til semifinalerne, der i år afholdes i Aalborg, Bjerringbro, Nordborg, Sorø og København, finder juryen de 100 projekter - 50 juniorprojekter og 50 seniorprojekter - der går hele vejen til finalen. 

Semifinaler i hele landet

Den første semifinale skydes i gang på Aalborghus Gymnasium d. 16 marts, og dagen efter vil Naturvidenskabernes Hus fyldes med spændende projekter og engagerede deltagere. Fredag d. 20. marts rykker Unge Forskere ind i Universe Science Park, og endnu engang inviterer Science Talenter i Sorø til en semifinale i Region Sjælland. De sidste deltagere skal findes i Planetarium i København, som danner rammerne til den sidste semifinale den 23. marts. 

Datoerne for semifinalerne 2020

 

 

Besøg finalen

Når finalisterne er fundet, er der ikke længe til finalen, der afholdes til Science EXPO 19.-21. april 2020 i Lokomotivværkstedet. Her kommer de 100 finalister til at stå blandt udstillere, der viser state of the art inden for science, og på scenen vil det buldre og brage, når der eksperimenteres og dissekeres. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til Danmarks største science-fest, der hver dag holder Åbent Hus for alle interesserede med gratis entre.  

Du kan finde mere information om semifinalerne her