Gå til hovedindhold

Unge Forskere 2018 er skudt i gang!

Unge Forskere er skudt i gang

Unge Forskere 2018 er skudt i gang med hele 1.729 projekter. 

Tilmeldingen til Unge Forskere 2018 er lukket. Lige nu sidder vores dygtige forjury og vurderer, hvilke projekter, der har gjort sig fortjent til en semifinaleplads. De mange projekter bliver både bedømt på, hvor god ideen er, hvor dygtige de er til anvende den naturvidenskabelige metode og hvor godt projektet er formidlet. 

Semifinaler i hele landet - kom forbi til åbent hus
I alt 200 projekter bliver udvalgt til at deltage i semifinalerne i Aalborg, Bjerringbro, Nordborg, Sorø og København. Her præsenterer deltagerne deres projekter for juryen, som bestemmer, hvem der skal med til den store finale i Forum. 

Du eller din klasse har mulighed for at kigge forbi, når der er åbent hus. Programmet for semifinalerne vil snart kunne findes online - se hvornår, vi kommer forbi, hvilke byer her.

Lærerkursus
Under semifinalerne afholder vi også kurser for grundskolelærere, der gerne vil i gang med Unge Forskere. Få en udførlig indføring i konkurrencen og tips og tricks af erfarne lærere. 

Tilmeld dig eller din kollega her.

Tilmeld din klasse til Science i Forum allerede nu
Tag hele klassen med til Science i Forum - helt gratis. Glæd jer til en spændende dag, hvor i kan blive klogere på alt fra robotteknologi til kabelbakterier. Der er masser af aktiviteter, hvor eleverne kan se, føle og eksperimentere, og en række sceneshows, som giver stof til eftertanke. 

Tilmeld din klasse her.

Der er også et særligt program til gymansieelever med oplæg om bl.a. evolution og jagten på liv i rummet.