Gå til hovedindhold

Vind et kunstværk til din skole

Billedkunstner Mormor - Foto: Mikkel Kallehauge - Unge Forskere 2019

Vind et kunstværk, når billedkunstner Mormor samler sine indtryk fra Science EXPO i et kæmpemæssigt vægmaleri, hvor kunst møder videnskab.

En stor væg vil blive forvandlet fra et tomt lærred til et sprudlende maleri, når kunstner mormor

“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme og samarbejde med deltagerne på Science EXPO 2019. Jeg laver kunstværker - ikke kun for mig selv men for alle mennesker. Derfor bliver det utroligt spændende at møde deltagerne, høre om deres liv og opdagelser og tage resultaterne direkte ind i det færdige kunstværk. På den måde ender vi med ét fælles værk - resultatet af en holdindsats.”

Billedkunstner Mormor - Foto: Mikkel Kallehauge - Unge Forskere

Billedkunstner Mormor - Foto: Mikkel Kallehauge

Mormor er en dansk billedkunstner, som begyndte sin karriere tidligt i de århusianske gader. Hans værker er siden blevet udstillet i Berlin, New York, München og København.  

“Jeg håber, eleverne ude på den skole, der vinder det færdige værk, vil blive inspireret til at opsøge viden og dygtiggøre sig ud i det kunstneriske. Begge dele er super cool.”

Mormor, billedkunstner

Vind maleriet til din skole
Har din skole en kedelig, hvid væg eller et uinspirerende fysik-/kemilokale? Fortæl os om det, og få muligheden for at vinde maleriet. Du tilmelder din skole til konkurrencen under Science EXPO ved en stand. 

“Jeg håber, eleverne ude på den skole, der vinder det færdige værk, vil blive inspireret til at opsøge viden og dygtiggøre sig ud i det kunstneriske. Begge dele er super cool,” fortæller Mormor. 

Du kan finde mere om Mormor på hans hjemmeside