Internationale konkurrencer

Unge Forskere er adgangsgivende til de største internationale science-konkurrencer

Hvert år udvælges en række vindere til at deltage i internationale konkurrencer. Her får de mulighed for at fremlægge deres projekter for en international jury, at dyste mod andre unge fra hele verden og at skabe et internationalt netværk. 

astra girl

Sådan bliver du udtaget

Der er individuelle kriterier for deltagelse i de enkelte konkurrencer, og Unge Forskere står for at udtage de kvalificerede på baggrund af juryens placeringer. 

Internationale konkurrencer og science-fairs

Præsenter dit projekt på en international arena

European Contest for Young Scientists (EM)

EUCYS er EM for unge forskere. Konkurrencen finder sted hvert år i september i skiftende europæiske lande.

International Science and Engineering Fair (VM)

Regeneron ISEF er VM for unge forskere. Konkurrencen finder sted hvert år i maj i skiftende byer i USA. 

Stockholm Junior Water Prize

Stockholm Junior Water Prize under World Water Week er en international konkurrence for projekter, der handler om vand og bæredygtighed. Konkurrencen finder sted i august i Stockholm. 

Mostratec

Mostratec er det sydamerikanske mesterskab for unge forskere. Konkurrencen finder sted i oktober i Novo Hamburgo, Brasilien.

International Swiss Talent Forum

I forbindelse med den sweiziske Unge Forskere-konkurrence afholdes et ungdomsforum, hvor der inviteres deltagere fra bl.a. Danmark. Forumet afholdes i februar i Sweiz.

Luxembourg International Science Expo (LISE)

Den årlige science-udstilling i Luxembourg i september, hvor deltagere fra hele verden kommer for at deltage i et forum sammen med den Luxembourgske version af Unge Forskere.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.  

Skip to content