Vindere af SDU's verdensmålspris hyldes på scenen

Særpriser

Hvert år bliver der uddelt en række særpriser ved Unge Forskere-finalen. Priserne uddeles både af Unge Forskeres sponsorer og andre bidragsydere.

Præmierne varierer fra deltagelse ved Nobelpris-overrækkelsen, virksomhedspraktik, sparringstimer og patenthjælp til klasseoplevelser med fokus på science. 

Vinderne af særpriserne udvælges af en separat jury.

astra girl
Med Aarhus Universitets særpris ønsker Aarhus Universitet at inspirere unge med interesse og talent for naturvidenskab, sundhedsvidenskab og teknologi.
Prisen gives til projektgrupper, som har vist en særlig grad af nytænkning og kreativitet inden for akustik/lyd/hørelse.
Prisen gives til et nytænkende seniorprojekt i Life science-kategorien, der har potentialet til at løse en sundhedsudfordring.
Prisen gives til det bedst formidlede projekt. Der foretages en samlet vurdering af udstilling, poster og mundtlig præsentation.
Priserne gives for anvendelse af naturvidenskab til løsning af virkelighedens problemer.
Prisen går til et projekt, som arbejder med en problemstilling inden for et eller flere af FN's Verdensmål.
Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF) donerer rejsen til SIYSS, som inkluderer deltagelse i Nobelpris-overrækkelsen og de efterfølgende festligheder i Stockholm.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.