Vinder af DTU og Roskilde Festivals særpris - Empower future sustainability

Roskilde Festival & DTU

Fælles forandring i samfundet

Empower future sustainability – by Roskilde Festival and DTU.

DTU og Roskilde Festival har siden 2010 samarbejdet om at bruge festivalen som et Living Lab, hvor DTU-studerende arbejder med projekter, der kan skabe værdi for både festivalgængerne og festivalen og i en bredere samfundsmæssig sammenhæng.

DTU og Roskilde Festival ønsker med prisen at styrke det fælles arbejde for en bæredygtig forandring i samfundet, at give unge mennesker stemme, rum til at udvikle sig og mod til at engagere sig og gøre en forskel i samfundet – og at hylde de unge mennesker, der gør det.

Prisen uddeles til et projekt i senior-kategorien, der bruger naturvidenskab og teknologi til at finde løsninger, der kan bidrage til en bæredygtig forandring i samfundet. Prisen gives på baggrund af en samlet vurdering ud fra kriterierne:
· Bæredygtighed/cirkularitet
· Innovation
· Mulighed for anvendelse i en bredere samfundsmæssig sammenhæng
· Faglig kvalitet

 

Præmien er en billet til Roskilde Festival.

astra girl

Vinder af prisen 2023

Empower Future Sustainability – Roskilde Festival & DTU

Laura Ottosen  Xenia Kingo Ørsnes Lucas Nørregaard

 
 
 
 
 
Gruppen har optimeret de blå engangsovertrækssko af plastik, så de både er mere bæredygtige og skridsikre end dem, vi har i dag.
Konkurrence: 
  • Senior
Kategori: 
  • Technology

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.

Skip to content