Vinder af Lundbeckfondens formidlingspris 2023

Lundbeckfonden

Den gode formidling

Lundbeckfondens formidlingspris gives til det bedst formidlede projekt. Der foretages en samlet vurdering af udstilling, poster og mundtlig præsentation.

Senior

Prismodtageren får mulighed for at deltage i London International Youth Science Forum (LIYSF). Her samles 500 talentfulde unge fra 75 lande til et to-ugers event med fokus på science. De to uger byder bl.a. på forelæsninger med nogle af verdens førende forskere, besøg på Oxford og Cambridge, debatter og diskussioner om aktuelle naturvidenskabelige problemstillinger, en mulighed for at præsentere sit Unge Forskere-projekt for de andre deltagere, en tur på National History Museum, sociale aktiviteter og meget mere. Læs mere her.

Junior

Prisen består af et besøg for vinderen og hele klassen på et inspirerende og fagligt stærkt naturvidenskabeligt formidlingssted efter eget valg. Det kan fx være et besøg hos Kalklandet på Stevns, Experimentarium i København, Naturama på Fyn, Nordsøcentret i Nordjylland eller Universe på Als.

astra girl

Vindere af prisen 2023

4. præmie i Life Science Junior

Augustus Christian Høj Petersen 

 
 
 
 
 
Augustus vil producere en bæredygtig erstatning for hård plast lavet af findelt halm, havregryn og vand.
Konkurrence: 
  • Junior
Kategori: 
  • Life Science

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.

Skip to content