Vinderne af prisen som årets lærerteam på scenen

Skole- og lærerpræmier

Vi hylder skoler og lærere, der gør noget ekstra for STEM

Der uddeles hvert år en række priser til lærere og undervisere, der har gjort sig særligt bemærkede i deres arbejde med Unge Forskere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

astra girl

Årets grundskolelærer 2023: Tommy Møller Rasmussen, Trekronerskole i Roskilde

I år går prisen til en kending i Unge Forskere. Du har været med igennem mange år og lykkes altid med at inspirere og motivere dine elever. Og det er også en af dine elever, der har indstillet dig.
"Han har taget tid ud af sin dag og brugt sin fritid på at hjælpe. Da jeg var lige ved at stoppe og give op, hjalp han mig. Han vidste, hvornår han skulle presse mig, men også hvornår jeg havde fået nok. Han gør rigtig meget for, at vi skal have det sjovt på skolen."
Du får prisen, fordi du er en dygtig, kreativ og inspirerende lærer, og du  formår at skabe et trygt miljø, hvor dine elever kan udfolde deres ideer til Unge Forskere.

Om prisen som årets grundskolelærer

Unge Forskere uddeler 10.000 kr. til en lærer eller et lærerteam i grundskolen, der har gjort sig særligt bemærket for sit arbejde med Unge Forskere og den naturvidenskabelige undervisning.

Unge Forskere udnævner vinderen af prisen, men modtager gerne nomineringer (med begrundelser) fra elever, der ønsker, at prisen går til deres lærer. 

Nomineringer modtages på  info@ungeforskere.dk.

astra girl

Årets underviserteam på en ungdomsuddannelse 2023

Vinderne er fra et gymnasium, der gennem en årrække har præsteret at sende højt kvalificerede og iderige projekter ind. Det er ofte et skulderklap og den lille opfordring og opmuntring fra en dedikeret underviser, der gør forskellen i forhold til at give eleverne den selvtillid, der skal til når, de sender projekter ind til Unge Forskere. Det håber vi, I forsat vil gøre

Stort tillykke til Pia Møller Jensen, Inger Steensgaard Jensen, Trine Elkjær Larsen og Jesper Melchjorsen fra Egaa Gymnasium i Århus. De har vundet prisen som årets underviserteam på en ungdomsuddannelse 2023. 

I år har vi i Unge Forskere spurgt eleverne, hvem der skulle indstilles til en at blive årets lærere. Da vi modtog denne indstilling, var vi ikke i tvivl. Der står blandt andet sådan her:
"Der er tale om en power-kvartet i Unge Forskere-regi. De er en stor del af "tandhjulene" bag vores "Science projekt-maskine", der hjælper elever med at udleve deres vildeste science-idéer. De lærere er ud over det sædvanlige, åbner for skolen i weekender og ferier, hvis elever har eksperimenter der skal passes, og svarer endda på beskeder og spørgsmål sent om aftenen/natten."
astra girl

Om prisen som årets underviserteam

Unge Forskere uddeler 10.000 kr. til en underviser eller et underviserteam i gymnasiet, der har gjort sig særligt bemærket for sit arbejde med Unge Forskere og den naturvidenskabelige undervisning.

Unge Forskere vælger vinderen af Årets underviser, men tager gerne imod nomineringer (med begrundelse) fra elever, der ønsker, at prisen går til deres underviser. 

Nomineringer modtages på  info@ungeforskere.dk.

astra girl

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.  

Skip to content