Stolte vindere af årets underviser på gymnasieområdet

Skole- og lærerpræmier

Vi hylder skoler og lærere, der gør noget ekstra for STEM

Der uddeles hvert år en række priser til lærere og undervisere, der har gjort sig særligt bemærkede i deres arbejde med Unge Forskere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

astra girl

Årets lærer

Unge Forskere uddeler 10.000 kr. til en lærer eller et lærerteam i grundskolen, der har gjort sig særligt bemærket for sit arbejde med Unge Forskere og den naturvidenskabelige undervisning.

Unge Forskere udnævner vinderen af prisen, men modtager gerne nomineringer (med begrundelser) fra elever, der ønsker, at prisen går til deres lærer. 

Nomineringer modtages på  info@ungeforskere.dk.

Årets underviser

Unge Forskere uddeler 10.000 kr. til en underviser eller et underviserteam i gymnasiet, der har gjort sig særligt bemærket for sit arbejde med Unge Forskere og den naturvidenskabelige undervisning.

Unge Forskere vælger vinderen af Årets underviser, men tager gerne imod nomineringer (med begrundelse) fra elever, der ønsker, at prisen går til deres underviser. 

Nomineringer modtages på  info@ungeforskere.dk.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.