Scenetæppe med Unge Forskere-bannere

Kontakt Unge Forskere

Har du brug for at komme i kontakt med Unge Forskere?

Skriv til info@ungeforskere.dk eller kontakt en af vores programmedarbejdere på listen her på siden på mail eller telefon.

Bemærk også at Unge Forskere-sekretariatet har følgende adresse:

Astra

Att. Unge Forskere

Dampfærgevej 27-29, st.

2100 København Ø

astra girl

Katrine Bruhn Holck

Katrine Bruhn Holck er programleder for Unge Forskere og har ansvaret for programmets udvikling, eksterne samarbejdspartnere herunder fundraising, sponsorer, relevante netværk og  Unge Forskeres deltagelse i internationale konkurrencer. Katrine er talsperson for Unge Forskere og kan kontaktes i forbindelse med presse.

Mail: kbh@astra.dk

Telefonnummer: +45 2218 8767

Christina Marie Lütken

 Christina Marie Lütken er projektkoordinator og ansvarlig for koordinering af semifinalerne i samarbejde med de eksterne semifinalepartnere. Hun er ansvarlig for illustrationskonkurrencen Min vildeste Ide og hun koordinerer desuden deltagelse i internationale konkurrencer. Christina varetager desuden skolesamarbejdet og netværket med Unge Forsker-lærere. 

Mail: cml@astra.dk

Tlf: +45 5070 0048

Martin Haurballe Olsen

Martin har ansvaret for udvikling, indhold, planlægning og afvikling af Science EXPO (finalen i Unge Forskere) og understøtter teamet i udvikling, planlægning og afvikling af Unge Forskere-konkurrencen.

Mail: mho@astra.dk

Tlf: +45 2118 6135

Nikoline Rasmussen

Nikoline er kommunikationspartner i Unge Forskere og hjælper blandt andet til med Unge Forskeres sociale medier, fysiske produktioner og kampagner.

Mail: nr@astra.dk

Tlf.: +45 3034 1183

Philip Kierstein Kjærside

Philip er studentermedhjælper og arbejder i Unge Forskere med jury-rekruttering og koordinering op til og under afviklingen af både forjury, semifinaler og finalen. Derudover hjælper Philip med håndtering af projekter og bedømmelser under hele konkurrencen, fra tilmelding til præmieoverrækkelse.

Mail: pkk@astra.dk

Louise Rurup Petersen

Louise er studentermedhjælper og hjælper med kommunikation i Unge Forskere, blandt andet Unge Forskeres Instagram og opdatering af ungeforskere.dk. Hun er også redaktør på diverse Unge Forskere kataloger. 

Mail: lup@astra.dk

Tlf.: +45 2132 4628

Desuden støtter en lang række af Astras øvrige medarbejdere op om Unge Forskere ift. iT, kommunikation, administrativt arbejde og politisk støtte. Unge Forskere indgår i en strategisk videndeling som del af Astras samlede portefølje og er således en del af  synergien med andre programmer og projekter i Astra.

astra girl

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder. 

Skip to content