Scenetæppe med Unge Forskere-bannere

Kontakt Unge Forskere

Har du brug for at komme i kontakt med Unge Forskere?

Skriv til info@ungeforskere.dk eller kontakt en af vores programmedarbejdere på listen her på siden på mail eller telefon.

Bemærk også at Unge Forskere-sekretariatet har følgende adresse:

Astra

Att. Unge Forskere

Dampfærgevej 27-29, st.

2100 København Ø

astra girl

Katrine Bruhn Holck

Katrine Bruhn Holck er programleder for Unge Forskere og har ansvaret for programmets udvikling, eksterne samarbejdspartnere herunder fundraising, sponsorer, relevante netværk og  Unge Forskeres deltagelse i internationale konkurrencer. Katrine er talsperson for Unge Forskere og kan kontaktes i forbindelse med presse.

Mail: kbh@astra.dk

Telefonnummer: +45 2218 8767

Christina Marie Lütken

 Christina Marie Lütken er projektkoordinator og ansvarlig for koordinering af semifinalerne i samarbejde med de eksterne semifinalepartnere. Hun er ansvarlig for illustrationskonkurrencen Min vildeste Ide og hun koordinerer desuden deltagelse i internationale konkurrencer. Christina varetager desuden skolesamarbejdet og netværket med Unge Forsker-lærere. 

Mail: cml@astra.dk

Tlf: +45 5070 0048

Martin Haurballe Olsen

Martin har ansvaret for udvikling, indhold, planlægning og afvikling af Science EXPO (finalen i Unge Forskere) og understøtter teamet i udvikling, planlægning og afvikling af Unge Forskere-konkurrencen.

Mail: mho@astra.dk

Tlf: +45 2118 6135

Bettina Holbæk Pearson

Bettina Holbæk Pearson er kommunikationspartner i Unge Forskere og hjælper blandt andet til med Unge Forskeres sociale medier, fysiske produktioner og kampagner.

Mail: bhp@astra.dk

Tlf.: +45 2548 6497

Desuden støtter en lang række af Astras øvrige medarbejdere op om Unge Forskere ift. iT, kommunikation, administrativt arbejde og politisk støtte. Unge Forskere indgår i en strategisk videndeling som del af Astras samlede portefølje og er således en del af  synergien med andre programmer og projekter i Astra.

astra girl

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder. 

Skip to content