Gå til hovedindhold

Praktisk info

Der er gratis adgang til finalen, og dørene er åbne:
Søndag eftermiddag den 28. april
Mandag den 29. april i skoletiden
Tirsdag den 30. april i skoletiden

OBS: Mandag og tirsdag skal grupper på over 10 personer tilmeldes. Tilmeld din klasse her. 


Adresse
Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg


Mad og drikke
Du kan købe sandwich og drikkevarer i en cafe midt i udstillingsområdet. I et hjørne af udstillingshallen er der indrettet et madpakkeområde, hvor I kan indtage medbragt mad og drikke.


Garderobe
Der er gratis bemandet garderobe i hele åbningstiden.

 

Parkering

På alle offentlige veje på Frederiksberg er det gratis at parkere de første 2 timer. Dernæst er der timebetaling med 10, 15 og 20 kroner for henholdsvis første, anden og tredje time. Maks. 70 kroner om dagen. 

Du kan betale på følgende måder:

  • Automaten tæt på Forum (overfor kirken). Brug bilens registreringsnummer ved betaling.
  • EasyPark app’en kan bruges med områdenummer 2000.
  • Bestil via Frederiksberg Kommunes hjemmeside


Dagslicens
Du kan også købe 1-dags licens elektronisk via selvbetjeningsløsningen 'Bestil p-licens', eller hos Easypark med din mobiltelefon på telefon 7022 1245, send en sms 'APP' til 1411 eller gå ind på easypark.dk. Ønsker du en aftale med ParkMan, kan du få nærmere oplysninger på parkmanworld.com. Ønsker du en aftale med ParkPark, kan du ringe 7230 0200, sende en sms med teksten 'ParkPark' eller gå ind på parkpark.dk.

OBS - vær opmærksom på, om du parkerer i København eller Frederiksbergs kommune, da kommunegrænsen løber langs begyndelsen af Rosenørns Allé. Se kort over P-zone og offentlige handicappladser her.

P-hus
På hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden ligger Det Grønne P-hus med parkering for kr. 11,00 pr. time. P-huset ligger få hundrede meter fra Forum og har åbent alle ugens dage. Se mere her.