Gå til hovedindhold

Sceneshows

DTU ScienceShow - Unge Forskere 2019 - ©Astra - Foto: Sanne Vils Axelsen

Til Science EXPO vil det buldre og brage fra scenen, der indtages af vilde sceneshows, spændende oplæg og lærerige dissektioner.

Spænding på scenen

Vi vil rigtig gerne finde de bedste, vildeste og mest underholdende sceneshows til dig, der kommer og besøger os, og vi er stadig i gang med at udarbejde det endelige program for Science EXPO. Derfor vil det fulde program for scenen i Lokomotivværkstedet første blive offentliggjort i foråret 2021. Men det skal ikke afholde os fra at komme med en lille teaser!

Oplev den vilde naturvidenskab

I år var der desværre ikke sceneshows, da Science EXPO blev aflyst grundet Covid-19-situationen. Men det laver vi om på næste år! Så her får du en smagsprøve på, hvilke sceneshows du har kunnet opleve de tidligere år.

Der er altid gang i den på scenen, om det så gælder DTU's ScienceShow eller Store Nørd-værterne Kåre og Emils Videnskabsshow. Der er eksperimenter, foredrag, gribende oplægsholdere og spænding på programmet. I 2019 var der stort fokus på fremtiden robotter, insekters vilde superkræfter og vadehavet som UNESCO verdensarv. Der var også dissektioner, kemishows, adskillige scienceshows fra forskellige danske universiteter - alt sammen omrammet af velkomster og præsentationer af videnskabsjournalist Line Friis Frederiksen.

Hvis noget har fanget din interesse, så håber vi at de dig tilbage i foråret, hvor vi har sammensat et nyt og spændende program, som forhåbentligt når helt nye højder i 2021!

 

NB: Vi følger naturligvis Covid-19-situationen nøje, og tager forbehold for uventede ændringer i programmet for 2021.