Udstillere taler med elever til Science EXPO

Oplev Science EXPO

Inspirerende og fascinerende oplevelser

Science EXPO er Danmarks vildeste science-event. Science EXPO danner rammen for finalen i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere. 

Til Science EXPO vil de mange udstillere på naturvidenskabelig vis med passion, indlevelse, vise og forklare deres felt indenfor naturvidenskab og teknologi.

Hver dag under Science EXPO vil du på scenen kunne opleve vilde shows, vanvittig underholdning og oplæg der giver stof til eftertanke.

Besøg os:

Søndag d. 21. april 2024 - Åbent Hus fra kl. 14.00 - 18.00
Mandag d. 22. april 2024 - Åbent Hus fra kl. 9.00 - 13.00
Tirsdag d. 23. april 2024 - Åbent Hus fra kl. 9.00 - 13.00

astra girl

Hands-on udstillere

Udstillingen er hands-on, aktuel og lærerig. Alle udstillere og sceneshows repræsenterer aktuel forskning og viden i en virkelighedsnær kontekst og på en måde, der understøtter børn og unges naturvidenskabelige dannelse og pirrer deres nysgerrighed for naturvidenskab og teknologi.

Indtil udstillerne for 2024 er på plads, kan du gå på opdagelse i oversigten fra 2023.

Fantastiske sceneshows

På scenen vil der være fænomenale sceneshows, som helt sikkert både kan begejstre, overraske og udfordre elever i alle aldre. 

Indtil Sceneshows for 2024 er på plads, kan du gå på opdagelse i oversigten fra 2023.

Mød finalisterne i dette års Unge Forskere

Du kan møde finalisterne på deres stande til Science EXPO. Her vil finalisterne præsentere dig for de projekter, de har forsket i for at nå til finalen i Unge Forskere. Projekterne er opdelt i Life Science, Physical Science og Technology, men alle med det naturvidenskabelige i fokus.

Indtil finalisterne for 2024 er på plads, kan du gå på opdagelse i oversigten fra 2023.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder. 

Skip to content