Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Intro til Unge Forskere for hele klassen

Kursus: Lær at bruge Unge Forskere i din daglige undervisning

Unge Forskere er en forskningskonkurrence for elever i grundskolen. Konkurrencen giver alle elever fra 0.-10. klasse mulighed for at arbejde med den naturvidenskabelige arbejdsmetode.

På kurset introduceres du både for alt det praktiske omkring Unge Forskere og hvordan du bruger konkurrencen i den daglige undervisning. Når du går hjem, er du i stand til at gennemføre et Unge Forskere-forløb for hele klassen i skoleåret 2019/20.  

Kurset er for dig, der er grundskolelærer (0. - 10. klasse) og ikke tidligere har arbejdet med Unge Forskere for hele din klasse.

Kurset varer en dag og finder sted i forbindelse med Unge Forskeres semifinaler, der afholdes fem forskellige steder i landet. Det giver dig mulighed for at tale med deltagende elever, høre om deres konkrete fremgangsmåder, se eksempler på indsendte projekter og ikke mindst opleve spændingen, når finalepladserne bliver offentliggjort.

Kurset vil veksle mellem praktisk information og dialogbaseret sparring med lærerkolleger og erfarne Unge Forskere-lærere, der deler ud af tips og tricks. Du får også en mappe med hjem med et væld af inspirerende materiale - lige til at bruge, når du kommer hjem.

Indhold

  • tidsplan for konkurrencen
  • formelle krav til projekter
  • de fire naturfaglige kompetenceområder som omdrejningspunkt for elevernes arbejde
  • inddragelse af konkurrencen i den daglige undervisning
  • undervisningsmateriale
  • talentarbejde, innovation, åben skole
  • lærerrollen i Unge Forskere-konkurrencen
  • overvejelser om tid og ressourcer

For information om kurset, kontakt Ea Eskildsen, ee@astra.dk, tlf. 6015 9161

Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser. Kurset er gratis og inkluderer morgenmad og frokost. Tilmeldingen er bindende. Dog kan du frit afmelde dig kurset indtil 14 dage før. Hvis du udebliver uden afbud, opkræves en no-show-fee på 300 kr.

TILMELDINGEN ER LUKKET.