Tobias deltager i Unge Forskere

At deltage i Unge Forskere Senior

Hvordan er det at deltage i Unge Forskere Senior?

Hør en håndfuld tidligere deltagere fortælle om deres projekter, og deres oplevelse af at være med i Unge Forskere Senior. Brug sidemenuen til at finde mere information om konkurrencen.

astra girl

Degania Laura Skovsted Feig, 2.G - Egå Gymnasium

Degania har arbejdet med skyers påvirkning på Jordens klima. Hør hende fortælle om sit projekt og sin deltagelse i Unge Forskere Senior.

Victor Boesen Gandløse, 3.G - NEXT Sukkertoppen Gymnasium

Victor har arbejdet med at udvikle et radioteleskop som kan bruges til at observere brintlinjen i vores galaksen. Hør ham fortælle om sit projekt og sin deltagelse i Unge Forskere Senior.

Nanna Kalmar, 1.G - Egaa Gymnasium

Nannas projekt handler om lydfrekvenser kan gøre bakterier mere modtagelige overfor antibiotika og være hæmmende for E. coli-bakterien. Hør hende fortælle om sit projekt og sin deltagelse i Unge Forskere Senior.

 

Thea Ledet Jensen, Matilde Melissa Løbner Greve og Nina Tosti, 2.G - Egaa Gymnasium

Thea, Matilde og Nina har undersøgt hvordan man renser spildevand for hormonforstyrrende stoffer, der har store konsekvenser for dyrelivet og vandmiljøet. Hør dem fortælle om deres projekt og deres deltagelse i Unge Forskere Senior.

 

Ellen Kjærgaard, 3.G - NEXT Sukkertoppen Gymnasium

Ellen vil med sit projekt undersøge alternativer til CFC-gasser, som blandt andet bruges som kølevæsker. Hun har undersøgt, hvordan Tetrafluoroethylmethylether nedbrydes i atmosfæren. Hør hende fortælle om sit projekt og sin deltagelse i Unge Forskere Senior.

 
Skip to content