Stolte vindere af årets underviser på gymnasieområdet

Skole- og lærerpræmier (Senior)

Vi hylder skoler og lærere, der gør noget ekstra for STEM

Det er ikke kun eleverne, der arbejder hårdt i forbindelse med Unge Forskere.  Derfor uddeler Unge Forskere hvert år en præmie på 10.000 kr. til en lærer eller et lærerteam, der har gjort sig særligt bemærket eller arbejdet målrettet med Unge Forskere over en længere periode. 

astra girl

Årets Underviserteam 2022

I 2022 vandt Betina Nyborg Lind og Lisbeth Tavs Gregersen fra Thisted Gymnasium, STX og HF prisen som Årets Underviserteam. 

Juryen sagde: 

"Thisted Gymnasium har gennem en årrække præsteret at sende højt kvalificerede og iderige projekter ind. Det er ofte et skulderklap og den lille opfordring og opmuntring fra dedikerede undervisere, der gør forskellen i forhold til at give eleverne den selvtillid, der skal til, når de sender projekter ind til Unge Forskere.

Thisted Gymnasium holder Unge Forskere-fanen højt i Nordjylland, og det er fantastisk at se, hvordan I over de seneste år har sendt projekter til Unge Forskere. I har formået at arbejde med Unge Forskere som en del af jeres brobygning og er med til også at inspirere både grundskole- og gymnasieelever." 

astra girl

Se filmen med en af vinderne

Hør Betina Nyborg Lind, der underviser på Thisted Gymnasium, fortælle hvordan hun bruger Unge Forskere i sin undervisning. 

No results found.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder.  

Skip to content